Nepopierateľne je divá ruža jednou z tých zložiek, ktoré majú vyhradené miesto na kúpeľnovej poličke, v rôznych formách. Jej vôňa sa vám môže páčiť a nemusí, ale vlastnosti ružových olejov sú rozhodne skvelé – poskytujú medicínsku pomoc, odburávajú únavu a vyhladzujú pleť.

Barwa chce vyhovieť očakávaniam milovníkov divokej ruže so svojou novou radou produktov Barwy Harmonii. Zvláštnu pozornosť si zaslúži ružové maslo pre starostlivosť o telo, ktoré so svojou intenzívnou vôňou a skvelou textúrou, nás vedie k jeho kúpe. Výrobca chce, aby sme prikryli svoju pokožku aromaterapeutickou vôňou divokej ruže. Ružové maslo má formu ľahkej šľahanej peny, ktorá sa – napriek veľmi maslovej textúre – zakrátko absorbuje, nezanecháva mastnú pleť, ale robí ju hladkú a hydratovanú.

Čo môžeme nájsť v zložení Barwy Harmonii?

Oplatí sa zmieniť o tom, že ružové maslo Barwy Harmonii je produktom, s tradičným receptom, hoci Barwa využíva množstvo nových a moderných technológii. Ružové maslo Barwy Harmonii obsahuje výťažok z divokej ruže, obohatený o sladké mandle, bambucké maslo a vitamín E. Kozmetika neobsahuje parabény, zvieracie produkty ani senzibilizátory. Založené na prírodných a jemných zložkách v maslovej formule od Barwa, vyhovuje očakávaniam ľudí s citlivou pokožkou a pleťou, náchylnou k vysúšaniu.

Ako funguje ružové maslo na telo od Barwa?

Barwy Harmonii je hlavne radou do hĺbky hydratujúcej kozmetiky, ktorej úlohou je regenerovať epidermu, chrániť ju pred škodlivými faktormi a vyhladiť ju. Hydratačný účinok ružového masla Barwy Harmonii je dlhotrvácny, takže je to perfektné telové maslo na zimné, mrazivé dni, pretože poskytuje dlhotrvácnu ochranu pred vysychaním. Ružové maslo Barwy Hamonii je komplexnou odpoveďou na problém u ľudí so suchou pokožkou, ktorá potrebuje okamžitú hydratáciu. Barwa vytvorila telové maslo, ktoré hneď po aplikácii poskytuje efekt jemnej, hladkej a zdravej pokožky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *