Originálne vône, nápadné farby, výživná kozmetika do kúpeľa – to všetko je ukryté v novej sade Dairy Fun od Delia. V ponuka tejto rady nájdeme pílingy, maslá a mlieka, soli, gély a bomby do kúpeľa, ale aj krém na ruky. Dairy Fun je mliečno-ovocná edícia aromatických, výživných prípravkov vo veľmi špeciálnych baleniach, t.j. keramických nádobach a krčahoch.

Mliečno-ovočný kúpeľ z Dairy Fun

Dairy Fun je sada skrášľujúcich produktov, určených do kúpeľa, ktoré boli obohatené o prírodné minerály a výživné látky. Má osviežujúce, čistiace, ale aj upokojujúce účinky. To všetko vďaka mimoriadnym arómam, ponúknutým od Delia Cosmetics. V ich ponuke nájdeme vône: jogurt, mlieko a med, kokos, čokoláda alebo ovocie (lákavá čučoriedka, voňavá jahoda alebo intenzívna broskyňa). Široká škála vôní vám umožňuje naplniť miestnosť svojou obľúbenou vôňou z Dairy Fun, ktorá bude mať upokojujúce účinky. Delia Cosmetics mení bežný kúpeľ na chvíľku oddychu a vybraný produkt aktívne hydratuje a obohacuje vašu pokožku o výživné látky.

Druhý život Dairy Fun

Delia Cosmetics je eko výrobca, ktorý podporuje akciu „dajde druhý život baleniam“. Kozmetika z najnovšej rady Dairy Fun bola zabalená do originálnych keramických nádob a krčahov. Každý môže pomôcť životnému prostrediu a nevyhadzovať ďalšie balenie, ktoré sa nedá zrecyklovať. Delia navrhla aj kreatívnu hru – kúpte si svoj obľúbený produkt z Dairy Fun a premeňte prázdnu nádobu na vázu, držiak na perá alebo zaujímavú dekoráciu na poličke. Keramické nádoby so soľami do kúpeľa sa tiež môžu stať držiakom na bavlnené tampóniky, gumičky alebo…sladkosti! Delia Cosmetics aktívne chráni životné prostredie a vďaka tomu si zasluhuje pozornosť milovníkov aromatických a výživných kúpeľov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *