Dior vydal niekoľko odtieňov očného tieňa Diorshow Fusion Mono. Prípravok má jemný lesk, vďaka ktorému je líčenie očí elegantné a perfektné na každú príležitosť. Medzi rôznymi odtieňmi nájdeme ružovú, béžovú, sivú a modrú. Veľmi populárnymi farbami z kolekcie Dior sú: Lune, Etoile, Aventure, Cosmos, Millenium, Zenith, Mirror, Meteore, Fahrenheit, Chimere, Hypnotique. K týmto odtieňom sa pridajú dva ďalšie, z limitovanej edície Diorshow Fusion Mono: Equinoxe (popolavá) a Rosee (ružová). Ak vám nestačí ani to, potom má Dior niekoľko matných očných tieňov (ružový, béžový, sivý a čierny), Diorshow Fusion Mono Matte: Nocturne, Fantaisie, Songe a Mirage.

Očný tieň Diorshow Fusion Mono má gélovo-penovú textúru. Všetky prípravky majú bohaté farby, poskytujú matný finiš a krycí efekt líčenia očí je dosť dobrý. Neexistuje žiaden dôsledok prebytočného očného tieňa a tiene nemiznú, ale môžu sa nazberať v záhybe a kútikoch oka. Najlepšie je aplikovať očný tieň pomocou aplikátora alebo prsta. Pri použití aplikátora bude výsledok intenzívnejší a farba bude úplne matná a pri použití prsta sa vytvorí ľahká vrstva farby. Kozmetika od Dior je uzavretá v malej okrúhlej nádobke s asi 6,5 grammi produktu.

Očné tiene Diorshow Fusion môžeme zladiť ako len chceme. Na stránke Dior nájdeme aplikáciu, vďaka ktorej môžeme zladiť dva očné tiene. Dior radí naniesť pred líčením primer Backstage Eye Prime Long – Wear and Smoothing Eye Primer. Jeho úlohou je vyhladiť pokožku a zakryť nedokonalosti okolo očí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *