Muži, ak ste narazil na túto weboavú stránku, utekajte z nej preč! Urobte tak čo najrýchlejšie, pretože budeme hovoriť o veciach, ktoré vám ani zďaleka nebudú pripadať zaujímavé. Radšej zavolajte svoju mamu, sestru, ženu alebo priateľku a usaďte ju pred obrazovku. Tento článok je určený pre nich. Len ženy pochopia aké to je mať problémy s mihalnicami. Práve na nich poznáme riešenie!

Sme ženy. Sme aktívne. Neustále chceme vyzerať nádherne. Nemíňame obrovské sumy peňazí na skrášľujúce procedúry len tak pre nič za nič, no nie? Možno len niekedy, aby sme sa trochu potešili. Niekedy preto, aby nás ostatní vnímali trochu lepšie…muži a iní. A mihalnice sú úplným základom krásy! Asi žiadna žena si nedokáže samu seba predstaviť bez rias! Tvár by zrejme stratila výraz.

Väčšina z nás vedie aktívny život. Pracujeme, cestujeme, staráme sa o svoje domovy a deti. Nedokážeme stráviť dlhé hodiny v kozmetických kreslách. Čo je ešte horšie, nemáme ani čas na to, aby sme v pokoji a tichu vypili šálku kávy. A čo tak make-up? Nanášame si ho stále v zhone, niekedy v aute alebo vo vlaku, vedľa svojho dieťaťa, ktoré si vynucuje našu pozornosť. Škvrny od maskary okolo očí? Meeeh… normálka.

Priznajte si to, tento problém je vám povedomý. Určite ste aj vy osobou, ktorej nestačí kvalita efektu, ktorý vytvára maskara. Nie len kvôli neustálemu zhonu, ale aj kvôli aplikátoru, s ktorým sa neľahko narába. Jednoducho to nemôže fungovať. Efekt očí ako panda je zaručený. Nezáleží na tom, čo urobíte, vždy to skončí neúspechom, bez výnimky. Teda ak nemáte každý deň aspoň pol hodiny na nanesenie bezchybného make-upu, a druhú pol hodinu na jeho odstránenie z tváre. Viete si predstaviť čo všetko by sa dalo urobiť za tú hodinu?

Myslíte si: ‚Možno by som si mala nechať predĺžiť riasy?‘ Rozhodne, aj to je jedným z riešení. Avšak, majte na vedomí, že ročné náklady tohto skrášlenia a doplňovacie sedenia vás výjdu viac menej tak isto, ako niekoľko dňový výlet mimo mesta. Radšej by sme ležali pri hotelovom bazéne ako v kozmetickom kresle.

Objavili sme riešenie! Ale asi nebude také ľahké prehovoriť vás na to. Počuli ste už o sérach na mihalnice? Sú skutočnou revolúciou v starostlivosti o riasy. Sú najlepšou alternatívou maskár. Likvidujú konkurenciu. Áno, je to možné, pretože takéto prípravky v sebe spájajú vyživujúce a skrášľujúce účinky. S jediným ťahom kefky!

Najvychýrenejším produktom, je podľa nášho názoru, sérum na mihalnice Nanolash. Za cenu produktu by ste si mohli zadovážiť umelé mihalnice, avšak len také, ktoré pokrývajú iba polku línie mihalníc…Asi budete súhlasiť s tým, že je múdrejšie sa starať o prirodzené mihalnice, že? Nikto by nechcel stratiť svoje riasy. Aj keď istotne budeme raz staré, ale to neznamená, že musíme byť aj škaredé.

dlhsie mihalnice s nanolashAsi si pomyslíte: ‚Čo by som robila s tým „obrovským“ 3-ml množstvom? Je to takmer nič. Menej než za náprstok.‘ Tu je prakvapujúci fakt. Sérum na mihalnice Nanolash je veľmi efektívne. V tomto nám musíte dôverovať. Alebo dôverujte tisícom žien, ktoré sú spokojné s týmto produktom. Najlepšie však bude, ak si Nanolash vyskúšate samy a uvidíte, že sérum na mihalnice Nanolash skutočne funguje!

Nanolash si môžete zakúpiť na internete. Potom vás čoskoro navštívi milý doručovateľ a odovzdá vám malú škatuľu. Dávame vám naše slovo, že len čo vezmete Nanolash do rúk, pocítite jeho silu. Silu účinku, stimulujúceho rast mihalníc a silu úžasných rastlinných výťažkov. Pre nás je to luxus, zabalený do matnej čiernej. A ktorá žena nemá rada luxus?

Ou…, zrejme sme hovorili o nedostatku času, o neustálom zhone. A sérum na mihalnice Nanolash sa musí nanášať pravidelne, s trpezlivosťou a precíznosťou. Nepopierame to, ale radi by sme vám to ozrejmili.

Pravidelnosť znamená venovať tomu pol minúty každý deň, po odlíčení. Trpezlivosť znamená asi 4 týždne čakania. Precíznosť je upravovanie a nanášanie séra na mihalnice ako neviditeľnej očnej linky – ľahko, rýchlo a bezproblémovo. Stavíme sa, že pre dosiahnutie rias, aké ste vždy chceli, by ste tomu dokázali obetovať aspoň toľko málo.

Tak, tak… Ale prečo by sa niekto zaťažoval takýmito vecami? Je nemožné aby sérum na mihalnice nahradilo maskaru alebo umelé mihalnice. To je ďalšie prekvapenie – nemôžete sa už viac mýliť! Sérum na mihalnice Nanolash pôsobí viacrozmerne; posilňuje, predĺžuje, zosilňuje, zahusťuje, a vytáča mihalnice. Dlhé riasy, silné po celej svojej dĺžke, máte pod nosom. Vlastne, všetky ženy ich majú pod nosom.

Treba spomenúť ešte niečo? Vlastne sme ešte nespomenuli, že Nanolash si môžete vložiť do svojej kabelky. Tuba je malá, niekto by možno povedal, že Nanolash sa predáva v cestovnom balení. Produkt môžete používať bez obmedzenia. Teda ak nie ste tehotná, nekojíte svoje dieťa alebo ste ešte nemali 18 rokov. Dodatočne môžete nanášať sérum na mihalnice Nanolash na obočie. Naviac môžete ušetriť peniaze, ak si kúpite viac balení Nanolash pri jednom nákupe. Takto sa cena za jeden produkt znižuje. Tuby môžete rozdeliť kamarátkam, mame, sestre ďalšej milej dievčiny ako ste vy.

16 komentárov “Sérum na mihalnice Nanolash. Rýchle riešenie pre ženy, ktoré sa stále ponáhľajú!”

  1. Alica

    Musím potvrdiť, že je sérum naozaj veľmi efektívne J toto malé balenia mi vydržalo šesť mesiacov a produkt fungoval tak, ako sa písalo na oficiálnych stránkach.

    Odpovedať
  2. Mona G

    Po tomto sére som siahla potom, čo som sa zbavila umelých rias. Teraz ho používam druhý týždeň a musím povedať, že som nadmieru spokojná.

    Odpovedať
  3. Margaréta

    Ak sú tie výsledky fakt tak boží, tak si toto musím zakúpiť

    Odpovedať
  4. Alex

    Používala som chvíľu revitalash a musím povedať, že som s výsledkami bola nadmieru spokojná. Sérum som síce prestala používať, ale stále cítim ten efekt dlhých a krásnych rias.

    Odpovedať
    • Patrícia

      Revitalash fungoval dobre, takže to rozhodne odporúčam J

      Odpovedať
      • Molly

        Výsledky po použití nanolash sú podľa mňa lepšie a hlavne trvajú dlhšie.

        Odpovedať
  5. Karolína

    Neviem, prečo by som mala toľko utrácať za séra, keď je ricínový olej lacnejšie

    Odpovedať
    • Molly

      Jediný, čo u mňa ricínový olej dokázal, je to, že mi po ňom deň pálili oči. Nevšimla som si žiadneho predĺženia.

      Odpovedať
  6. Iza

    Super sérum. Kúpila som si ho, aby mi predĺžilo a posilnilo riasy a fakt to funguje!

    Odpovedať
    • Beata

      To rovnaký tady. Ešte k tomu boli riasy tmavšie. Normálne mám hrozne svetlé riasy, ale teraz sa mi stmavil a sú zvodnejšie ako kedykoľvek predtým.

      Odpovedať
      • Pani Anna

        Sama som si to nevšimla, to kamarátky, ale vraj mám po sére dlhšie riasy, ktoré sú krajšie ako kedykoľvek predtým. Super!

        Odpovedať
  7. Inez

    O tomto sére už som niekoľkokrát počula, ale jednoducho som si zvykla na revitalash, ale kto vie, možno niekedy skúsim niečo nové. : D

    Odpovedať
  8. Kajka

    Kamarátka toto sérum používala a jej riasy sú fakt úžasný! Ale tá cena je pre mňa trochu vysoká.

    Odpovedať
  9. Lucy28

    Rada si sérum aplikujte na riasy, pretože sú potom o dosť hustejšie J

    Odpovedať
  10. Mája

    Dobré sérum, nič viac. Rovnako funguje väčšina drahších produktov

    Odpovedať
  11. Kamila

    Moje obľúbené sérum! :)) jeden z mála produktov, ktoré môžem naozaj odporučiť! J

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *