Opísali by ste svoje vlasy ako slabé, poškodené a jemné? S kondicionérmi na vlasy nedokážete získať potrebnú reparáciu vlasov? Vyskúšajte niečo iné – dobrú masku na vlasy, ktorú si chvália mnohé kaderníčky a beauty blogerky. Máte tušenie, o aký produkt ide?

Nanoil Keratin Hair Mask sa zdá byť jedným z top produktov na starostlivosť o vlasy s dokázanou účinnosťou. Pokračujte v čítaní a zistite, ako si môžete vylepšiť kvalitu vlasov v domácom prostredí vďaka keratínovej kúre od Nanoilu

Dôvody, prečo by ste sa mali priateliť s keratínovou maskou na vlasy

Ak sú vaše vlasy poškodené, tak potom by ste mali považovať keratín za svojho spojenca. Tento štrukturálny proteín je zložkou vlasov a nechtov. Čím viac keratínu vaše vlasy obsahujú, tým vyzerajú lepšie. Inými slovami, vlasy, ktoré majú dostatok keratínu sú husté, plné, silné a odolné voči poškodeniu. Jednoducho povedané, keď sa vlasy oslabia a stanú sa matnými, znamená to, že hladina keratínu klesá.

Ako oživiť poškodené vlasy? Opravte ich pomocou najkvalitnejšieho proteínu. Dobrou správou je, že to môžete urobiť doma a stále budete mať účinky ako zo salónu. Ako? Siahnite po Nanoil Keratin Hair Mask, čo je produkt, ktorý vám ponúka profesionálnu vlasovú kúru priamo u vás doma. Je zložený z hydrolyzovaného keratínu a pantenolu a pracuje hlbšie, má silnejšie účinky pre úžasné, zdravšie a silnejšie pramene vlasov.

Kľúčové benefity Nanoil Keratin Hair Mask

Je to jediná maska svojho druhu, ktorá obsahuje len tie najzákladnejšie ingrediencie, ktoré zabezpečujú hĺbkovú opravu vlasov.

  • TEKUTÝ HYDROLYZOVANÝ KERATÍN Ľahký, rýchlo prenikajúci a hĺbkovo opravujúci. Dokonale sa hodí na opravu a dodanie objemu poškodeným, slabým a jemným vlasom. Zaujímavé je, že keratín ostáva na vlase, vypĺňa trhliny, dokonca aj po opláchnutí prípravku. Takto sa vaše vlasy stanú silnejšie a zdravšie.
  • PANTENOL Po chemickej stránke patrí táto látky medzi alkoholy. Ale namiesto vysušovania vlasov, ich ošetruje a pomáha prameňom vlasov udržiavať vo svojom vnútri vlhkosť tým, že vytvorí tenký ochranný film okolo vlasu. Pantenol navyše posilňuje účinok keratínu, čim je ošetrenie vlasu efektívnejšie. V neposlednom rade, zanecháva vlasy krásne, ošetrené a silné.

Vďaka obom ingredienciám sú vlasy:

  • silnejšie, lebo sú opravené zvnútra aj zvonka
  • lesklejšie a jemnejšie
  • príjemné na dotyk
  • jednoducho upraviteľné stylingom
  • chránené pred poškodením
  • jednoducho krásne!

Návod na použitie

Použitie Nanoil Keratin Hair Mask je hračka. Najprv si umyjete vlasy, bavlneným uterákom odstránite prebytok vody, naberiete si porciu produktu a nanesiete ju od korienkov ku končekom. Nechajte ju zázračne pôsobiť 15-20 minút a opláchnite. Dobou správou je, že maska nesteká a ani nespôsobuje vznik škvŕn na oblečení. Keď ju odstránite, vlasy ostanú príťažlivé a plné objemu.

Ak chcete najlepšie výsledky, tak si Nanoil keratínovú masku na vlasy aplikujte každý týždeň. V prípade extrémne poškodených a nadmerne zaťažovaných vlasov, môžete tento produkt používať dvakrát týždenne v priebehu jedného alebo dvoch mesiacov.

Komentáre na Nanoil Keratin Hair Mask

Komentáre a recenzie na Nanoil Keratin Hair Mask sú takmer jednohlasné, všetky sú pozitívne. Ženy po celom svete posielajú fotky s ich úžasnými vlasmi, ktoré získali vďaka Nanoil Keratin Hair Mask. Nedá sa poprieť, že táto maska na vlasy má profesionálne účinky a ošetruje vlasy tak ako žiadna iná – tisíce žien sa nemôže mýliť! Nanoil Keratin Hair Mask vydrží dlho, nie je drahá a poškodené vlasy premení na nádhernú hrivu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *