Keď sa staráte o svoju pleť, mali by ste mať pocit radosti, spokojnosti alebo potešenia. Preto je dôležité vybrať si správne protivráskové sérum. Okrem účinkov sú podstatné aj ďalšie aspekty, ako je pocit, vôňa a jednoduchosť použitia. Z tohto dôvodu je nášim top produktom Nanoil Retinol Face Serum – najlepšie sérum s vitamínom A.

Novinka: Nanoil sérum na tvár

Nanoil je značka, ktorá pred nejakým časom vpadla na kozmetickú scénu a pravidelne prekvapuje svojich zákazníkov novými produktami. Jednými z nich je rada ľahkých sér na tvár. Vybrať si môžete z týchto sér:

  • rozjasňujúce sérum Nanoil s vitamínom c
  • revitalizujúce sérum Nanoil s aloe a bielym čajom
  • hydratačné sérum Nanoil s kyselinou hyalurónovou
  • upokojujúce sérum Nanoil na kuperóznu pleť
  • spevňujúce sérum Nanoil s kolagénom
  • omladzujúce sérum Nanoil s retinolom
View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Na vrásky, na pigmentácie, na akné

Všetky z nich sú ľahké, vodové. Receptúra je absolútne bez olejov. Nezanechávajú na pokožke mastný pocit a ani neupchávajú póry. Pokožka ich do niekoľkých sekúnd úplne absorbuje, a preto pracujú zvnútra.

Najpopulárnejšie spomedzi nich je Nanoil Retinol Face Serum. Tento produkt si vie poradiť s väčšinou kožných problémov, ktoré patria medzi tie najčastejšie. Stačia vám len 4 týždne a uvidíte, ako sérum:

  • zmierňuje a minimalizuje vrásky
  • vyhladzuje pleť a zlepšuje jej odolnosť
  • zosvetľuje fľaky a zjednocuje tón pleti
  • rieši akné a iné nedokonalosti
  • prinavracia mladistvý vzhľad a spevňuje ovál tváre

Tajné omladzujúce ingrediencie

Tajomstvo receptúry tkvie v ingredienciách. Sérum je plné toho, čo je najlepšie – neobsahuje žiadne nechcené plnivá, syntetické látky, ktoré vytvárajú falošný dojem hebkej pleti. Zloženie je vytvorené tak, aby fungovalo pri zdroji problému, kvôli ktorému je pleť ochabnutá a starne.

  1. Retinol / vitamín A – je to kľúčová ingrediencia, prítomná v 3% koncentrácii, v čistej a neuveriteľne účinnej forme, ktorá bojuje proti vráskam a nedokonalostiam.
  2. Extrakt z Boerhavia Diffusa – je to silný a prirodzený antioxidant, ktorý chráni pleť pred nežiaducimi účinkami voľných radikálov, pomáha jej ostať mladistvou, sviežou a pružnou.

Chceli by ste si prečítať celý zoznam ingrediencií? Navštívte www.nanoil.sk a zistite viac o omladzujúcej receptúre retinolového séra na tvár od Nanoilu.

najlepšie hodnotené sérum na tvár s retinolom Nanoil

Jeden krok k bezchybnej a mladistvej pleti

Obrovským plusom Nanoil séra s retinolom – okrem ingrediencií a účinkov – je jeho jednoduché použitie. Stačí vám vmasírovať pár kvapiek do pleti a po niekoľkých týždňoch uvidíte jasný rozdiel. Avšak pamätajte na dve veci: používajte sérum Nanoil Retinol Face Serum každý deň a vždy po dôkladnom odlíčení, večer pred spaním.

Len jeden krok je medzi vami a dokonalou pleťou. Urobte ho pomocou produktov, ako je Nanoil retinolové sérum na tvár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *