Obávate sa toho, že si zničíte vlasy častým fénovaním a žehlením? No je  dosť možné, že sa to stane, ale našťastie nie je to neodvrátiteľné. Existuje jednoduchý postup, ktorým ochránite svoje vlasy pred negatívnymi účinkami vysokých teplôt. O čo ide? Hovoríme o Nanoil termálnom spreji na ochranu vlasov pred teplom.

Nezáleží veľmi na tom, aký máte typ vlasov – krátke alebo dlhé, riedke alebo husté, rovné alebo kučeravé. Na poškodenie sú náchylné presne rovnako.

Dve stránky horúceho vlasového stylingu

Najčastejšie vlasové problémy si spôsobujeme našou neznalosťou, ignoranciou alebo jednoducho zlými návykmi pri stylingu. Horúci styling má dve stránky – dobrú a zlú. Ste si isté, že ich viete rozlíšiť?

  1. Na jednej strane, vlasový styling nie je zložitý a pomôže vám dosiahnuť naozaj obdivuhodné výsledky. Je oveľa jednoduchšie sa dopracovať k nádherným kučerám pomocou kulmy. Vlasy si rýchlejšie vysušíte fénom. A nakoniec, krásne uhladené vlasy je menej problematické vytvoriť žehličkou na vlasy. To sú najväčšie výhody horúceho stylingu, kvôli ktorým často siahame po stylingových prístrojoch.
  2. Na druhej strane, horúci styling môže mať katastrofálne následky. Vysoká teplota spôsobí poškodenie vlasov, prispieva k strate vlhkosti a rozštiepi keratínové väzby, čím budú vlasy viac lámavé. Preto ak používate žehličku alebo fén až príliš často, budete mať suché, krepovité a rozštiepené vlasy.

Ako si môžete ochrániť vlasy pred vysokými teplotami?

Katastrofálny efekt, ktorý má na vaše vlasy vysoká teplota, môžete výrazne znížiť, keď si vyberiete tie správne produkty. To je v podstate ten najjednoduchší a najefektívnejší spôsob, ako sa tešiť z nádherného účesu a neriskovať pritom poškodenie vlasov v dôsledku tepla. Naozaj sa nemusíte vzdať fénu alebo žehličky na vlasy, ale je nutné používať efektívnu ochranu vlasov.

V dnešnej dobe máme to šťastie, že je na trhu široký výber možností: rastlinné oleje, vlasové hmly, vlasové balzamy a kondicionéry. Vlasoví špecialisti sa zhodnú, že spomedzi všetkých týchto produktov má najlepšie výsledky sprej na ochranu pred teplom. Používa sa super jednoducho – to je jasné. Ale čo ho robí skutočne úžasným je fakt, že na vlasoch vytvorí bariéru, ktorá ich chráni pred škodlivinami, ktoré oberajú vlasy o objem.

Teraz len musíme zistiť, ktorý sprej na ochranu vlasov pred teplom je najlepší. Ako ste sa mohli dovtípiť, my odpoveď na túto otázku už poznáme!

Termálny sprej na ochranu pred teplom od Nanoilu

Ak je vašim cieľom zabezpečiť vlasom 100% ochranu pred teplom, siahnite po termálnom spreji na ochranu vlasov od Nanoilu.

Nanoil Heat Protectant Spray je ľahký produkt na báze vody, ktorého hmla vám zaručuje bezproblémovú aplikáciu. Každá kvapka tohto produktu obsahuje hodvábne proteíny vitamíny, ktoré spolu minimalizujú negatívny vplyv vysokých teplôt a súčasne sa postarajú o dobrý stav a vzhľad vašich vlasov.

  • Poskytuje ochranu pred teplom až do 220 stupňov Celzia.
  • Zabraňuje strate vlhkosti.
  • Vyhladzuje povrch vlasu a zabraňuje tvorbe uzlíkov.
  • Predchádza lámavosti a štiepeniu.
  • Zvyšuje elasticitu vlasov.
  • Dodáva zdravý lesk.

Ako funguje Nanoil sprej na termálnu ochranu vlasov?

Nanoil nám ukazuje, že bezpečnosť vlasov počas tepelného stylingu nie je časovo náročná, ani komplikovaná. Len si nastriekajte produkt na vlasy pred fénovaním alebo používaním žehličky/kulmy. Nezáleží na tom, či si Nanoil Heat Protectant Spray aplikujete na vlhké alebo suché vlasy, vždy si môžete byť istí, že vaše vlasy dostanú adekvátnu ochranu.

Je dobré spomenúť, že Nanoil Heat Protectant Spray je bezoplachový produkt. Jeho textúra je ľahká, takže nezaťažuje vlasy. To tiež znamená, že sprej vaše vlasy nezmastí, ani nezlepí.

ochrana pred teplom na vlasy Nanoil

Môžete ho vyskúšať tiež!

Ak si myslíte, že sa zaobídete bez spreja na ochranu vlasov, tak nám dovoľte vysvetliť, prečo môže byť vo váš prospech, keď na túto vec zmeníte názor. Ide o to, že bez ohľadu na to, aký máte typ vlasov, termálny sprej môžete používať na starostlivosť a ochranu vašich vlasov. Nanoil Heat Protectant Spray je navrhnutý pre všetky typy vlasov. Všetci si zaslúžia tú najlepšiu formu ochrany vlasov, ktorú poskytuje len Nanoil sprej.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *