Hľadáte to najlepšie mydlo na obočie? Ako si vybrať to najspoľahlivejšie? Ktoré mydlá na obočie sa najviac odporúčajú? Dnes vám prezradíme odpovede na tieto otázky. Zozbierali sme najobľúbenejšie a najviac odporúčané mydlá na obočie, aby ste mali čo najlepší make-up. Lepšie ich spoznajte a vyberte si svojho favorita.

NAJLEPŠIE MYDLÁ NA OBOČIE

Ktoré mydlo na obočie odporúčate? Ak sa to často pýtate na online fórach alebo jednoducho premýšľate, ktoré mydlo na obočie si vybrať, prichádzame vám na pomoc. Tu je zoznam najlepších mydiel na obočie, ktoré sú teraz k dispozícii. Nakuknite, dozviete sa, ktoré mydlo vyhralo a… môžete ísť nakupovať!

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap: najlepšie mydlo na obočie

Veľkosť 30 gr.

HODNOTENIE 10/10

Toto je bezpochyby najlepšie mydlo na obočie. Má príjemné a inovatívne gélovité zloženie, ktoré netreba aktivovať vodou! Je to skvelý produkt na úpravu obočia, ktorý je ihneď a vždy pripravený na použitie. Veľký objem, pribalená šikovná kefka, krásne balenie, jednoduché použitie… Niet divu, že je také obľúbené! Vedeli ste, že toto mydlo môžete použiť samostatne alebo ako podklad na tónované výrobky na líčenie obočia? To zabezpečí plnšie a definovanejšie obočie. A výsledok bude veľmi podobný laminovanému obočiu! Zabudnite na otravné miešanie mydla s vodou – toto mydlo na obočie môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Vždy bude mať dokonalú konzistenciu. Výsledok je trvácny a nebudete mať nepríjemný pocit, že vás ťahá koža. Nelepí sa a nezanecháva biely povlak ako väčšina mydiel na obočie na báze vody. A výsledok? Ako po návšteve salónu krásy! Gratulujeme Nanobrow, že vytvorili to najlepšie mydlo na obočie!

Nanobrow Eyebrow Soap – kde ho kúpiť?

Toto mydlo si môžete kúpiť v mnohých online drogériách, na rôznych marketplace a na oficiálnych stránkach značky: www.nanobrow.sk

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax – pomerne často odporúčané mydlo na obočie

Veľkosť 8 gr.

HODNOTENIE 9/10

Anastasia Beverly Hills je celosvetovo známa značka. Je hlavne vychýrená svojou skvelou kozmetikou na obočie. Niet teda divu, že vytvorili jedno z najlepších mydiel na obočie. Samozrejme, že ich mydlo muselo byť na vysokom mieste v našom rebríčku. Brow Freeze Styling Wax je veľmi často odporúčané mydlo na obočie, ktoré je pomerne nezvyčajné, pretože má voskové zloženie. Kombinuje bežné mydlo na obočie s voskom. A funguje to? Mnohé dievčatá si ho chvália, aj keď niektoré tvrdia, že mydlo na obočie od Anastasia BH preťažuje jemné a krehké chĺpky na obočí. Ale treba uznať, že obočiu dodáva krásny lesk. Je tiež veľmi trvácne. Len nám je ľúto, že za takú vysokú cenu dostanete taký malý objem… bude výrok, že všetko dobré sa rýchlo končí pravdivý?

Mydlo na obočie Anastasia Beverly Hills – kde ho kúpiť?

Toto mydlo si môžete kúpiť online a v mnohých kamenných drogériách.

3. West Barn Co. Soap Brows And Prep Mist – obľúbené mydlo na obočie

Veľkosť: 25 gr.

HODNOTENIE 8/10

Často sa tvrdí, že toto vysoko odporúčané mydlo na obočie je také populárne, pretože bolo jedným z prvých na trhu. Upútalo pozornosť ako novinka na kozmetickom trhu. V dnešnej dobe – aj keď sa mu stále klaniame, by sme si pravdepodobne zvolili iné mydlo na obočie s vylepšeným zložením a lepším výkonom. Zanechá toto mydlo pekne upravené obočie? To rozhodne áno: obľúbite si ho, hlavne ak si ceníte dobré zafixovanie. Malé balenie za pomerne vysokú cenu nie je ale k vašej peňaženke veľmi priateľské. A navyše ak si s ním chcete spraviť mydlové obočie, musíte ho najprv zriediť špeciálnym sprejom, ktorý si tiež treba zakúpiť. Toto mydlo na obočie sa však odporúča, pretože je bohaté na hydratačné látky.

WEST BARN eyebrow soap co – kde ho kúpiť?

WEST BARN CO mydlo na obočie kúpite v obchodoch a v online drogériách.

4. Tood Turn It On Brows Soap – Obstojné mydlo na obočie

Veľkosť 57 gr.

HODNOTENIE 7/10

Toto je celkom dobré, kvalitné mydlo na obočie. Neodporúčajú ho až tak horlivo, ako napríklad tie od Nanobrow alebo Anastasie, ale treba uznať, že na sociálnych sieťach dostáva pozitívne hodnotenia. V súčasnosti jeho popularita prudko klesla, pretože mydlo Tood Turn It On Soap Brows je treba pred použitím zmiešať s vodou. Na druhej strane je však jeho vysoký objem – budete mať dostatok produktu, aby ste si spravili mydlové obočie po veľa mesiacov! Toto mydlo na obočie má len krátky zoznam zložiek, ktoré sú navyše veľmi výživné. Celkom dobre udrží, ale textúra je dosť ťažká. Je potešením pre fanúšikov ekologických výrobkov: kovová plechovka je recyklovateľná a potlač na vrchu je vytlačená ekologickou farbou. Ale asi nebudete radi, keď sa dozviete, že mydlo sa dodáva osamote, bez kefky, ktorú si treba dodatočne zakúpiť.

Tood Turn mydlo na obočie – kde ho kúpiť?

Ešte sme ho nevideli v kamennom obchode, takže ho odporúčame kúpiť online.

5. Makeup Revolution Soap Styler – neisto odporúčané mydlo na obočie

Veľkosť: 5 gr.

HODNOTENIE 6/10

Mydlo na obočie The Makeup Revolution sa postará o vaše obočie na celé hodiny. Aj keď to nie je najlepšie mydlo na obočie, zaslúžene sa objavilo v našom rebríčku. Dá vášmu obočiu elegantný vzhľad, pridá mu trochu objemu a upraví chĺpky na obočí. Výsledok ale nevydrží celý deň, najmä ak sa spotíte na tréningu. Aj keď zloženie treba aktivovať vodou, je to stále vhodné mydlo na obočie. Bolo pomerne populárne predtým, ako sa na kozmetickom trhu objavili gélové alebo voskové mydlá, ktoré sa ľahko používajú a sú elegantné. Teraz si pravdepodobne myslíte, že by malo byť aspoň cenovo dostupné. Bohužiaľ, na taký malý objem je jeho cena nepríjemne nepriaznivá.

Makeup Revolution mydlo na obočie – kde ho kúpiť?

Mydlo na obočie The Makeup Revolution si môžete kúpiť online ale aj v drogériách.