Často si fénujete, žehlíte alebo točíte vlasy na kulmu? Hľadáte ten najlepší produkt na ochranu vlasov pred teplom? Vyskúšali sme top hodnotené produkty a víťaz je výnimočný! Pozrite si, ktoré produkty boli najlepšie.

Spreje na ochranu vlasov pred teplom – Hodnotenie produktov

NAJLEPŠÍ! NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

SPREJ NA OCHRANU PRED TEPLOM

Rozhodnutie umiestniť tento termálny sprej na vrch rebríčka bolo jednomyseľné. Nikto nemal pochybnosti o tom, že Nanoil Heat Protectant Spray je tou najlepšou voľbou. Odporúčajú ho aj kaderníci, lebo je to jeden z mála produktov, ktorý chráni vlasy aj pred extrémnymi teplotami. Ochrana pred teplotou do 230 stupňov? Tu ju máte! Experti z Nanoilu to myslia, čo sa týka krásy, ale predovšetkým zdravia vlasov, vážne. Tento termálny sprej skrášľuje a dodáva vlasom silu, aby odolali škodlivým vonkajším faktorom, napríklad ich ochráni pred poškodením slnkom. Má skvelú cenu a hodí sa na všetky typy vlasov bez ohľadu na ich stav, textúru a farbu. Táto ľahučká hmla nezaťažuje vlasy. Hodvábne proteíny a vitamín E fungujú tak, že dávajú lesk a hebkosť, chránia ich pred poškodením a dodávajú im hydratáciu. Chcete vedieť viac? Navštívte www.nanoil.sk a prečítajte si výborné recenzie na ochranný sprej od Nanoilu.

Davines Melu Hair Shield

Davines pri výrobe používa vzácne a starostlivo zvolené látky. Čo robí v termálnom spreji táto nezvyčajná kozmetická ingrediencia, akou je extrakt zo semien šošovice z Villalby? Jej silnou stránkou je bez pochýb regenerácia vlasov, lebo má vysoký obsah sericínu a kyseliny glutámovej. Tieto extrakty fungujú podobne ako keratín, stavebná zložka vlasov. Davines Melu Hair Shield okrem toho kompletne chráni vlasy pred vysokými teplotami, aby ste si ich mohli fénovať bez starostí o ich zdravie! Keďže má vyhladzujúci efekt, tak ho budú zbožňovať ľudia s dlhými vlasmi, ktoré sú náchylné na zamotávanie a ťažko sa upravujú. Davines Melu Hair Shield je takmer dokonalý – negatívom je len cena.

Kevin Murphy Ever Smooth Spray

Ak si myslíte, že je sprej od Davines drahý, tak cena produktu Kevin Murphy Ever Smooth vás bude šokovať. A to má len 150 ml. Nenechajte sa však odradiť. Produkty Kevin Murphy používajú celebrity. To má vplyv na cenu, ale musíme pripustiť, že termálna ochrana je to prvotriedna. Kevin Murphy Ever Smooth Spray je plný rastlinných extraktov a látok, ktoré chránia vlasy pred poškodením akýmkoľvek tepelným zariadením. Vyberte si ho, ak máte vlasy v zlom stave, farbené alebo odfarbované. Budú hodvábne hladké a plne chránené pred poškodením. Pridaný extrakt zo stromovej kôry a cyprusový extrakt ich vyživuje.

Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray

Vedeli ste, že existuje sprej na ochranu vlasov s antiagingovým účinkom? Je to Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray! Plný vitamínov ošetruje aj tie najviac poškodené a najsuchšie vlasy. Sprej od značky známej medzi kaderníkmi obsahuje vitamíny A a C plné antioxidantov, ktoré chránia pred voľnými radikálmi a vitamíny B – B6, B12, B7 (biotín) – ktoré sú základom pre rast zdravých vlasov. Postupne posilnia vlasy a dodajú im nádherný lesk. Vitamín E, alias vitamín mladosti vlasy dokonale vyživuje a vyhladzuje.

Philip B Thermal Protection Spray

Philip B Thermal Protection Spray je dostupný v dvoch veľkostiach. Tá menšia je cestovná. Väčšia je skvelou voľbou, ak si vlasy často fénujete alebo vyrovnávate a máte ich zničené, tuhé a ťažko sa stylujú. Tento sprej je na olejovej báze, takže sa nehodí na všetky typy vlasov, ale určite z neho budú ťažiť suché vlasy. Pridané oleje odstraňujú krepovitosť a dodávajú matným vlasom lesk: olivový olej, bambucké maslo, arašidový olej, sezamový olej, olej zo sladkých mandlí, jojobový olej a požltový olej. Oplatí sa spomenúť aj aminokyseliny, ktoré sú súčasťou receptúry. Podporujú opravu vlasov a posilňujú ich.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *