Každá žena chce vyzerať ako z časopisov. A ačkoli môže byť lákavé ísť za profesionálmi na každodenné líčenie, nemusí byť ani praktické, ani ekonomické. Máme pre vás rady, ako dosiahnuť profesionálne výsledky líčenia doma.

Výber správnych produktov

Ak chcete dosiahnuť profesionálne výsledky, je dôležité používať správne produkty. Investujte do kvalitných základových produktov, ako sú podkladová báza, korektor a kontúringová paleta. Efektívne nástroje, ako sú štetce a húbky na líčenie, tiež pomôžu zvýšiť kvalitu vášho líčenia.

Príprava pleti

Profesionálne líčenie začína s čistou a hydratovanou pokožkou. Pred aplikáciou make-upu si umyte tvár, použite toner a hydratačný krém. Zabezpečí to, že vaše líčenie bude vyzerať hladko a vydrží celý deň.

Aplikácia podkladu

Aby ste dosiahli rovnomerný výsledok, aplikujte podklad rovnomerne na celú tvár. Použite štetec alebo húbku na líčenie a začnite od streda tváre smerom von. Nezabudnite tiež na oblasť pod čelustou a krkom, aby ste predišli nežiaducim líniám alebo priebehom.

Korekcia a kontúring

Použitie korektora a kontúringových produktov môže byť trochu zložitejšie, ale s praxou sa to stane jednoduchšie. Korektor použite na zakrytie škvŕn, akné alebo tmavých kruhov pod očami. Kontúring pomôže zvýrazniť vaše líca, nos a čelo, čím vytvoríte viacrozmerný vzhľad.

Aplikácia očného make-upu

Od temného smoky oka až po jemné denné líčenie, očné líčenie môže zmeniť celkový vzhľad. Kľúčom je mať dobrý očný tieň a naučiť sa ho správne nanášať. Pri smoky-eye make-upe začnite s najsvetlejšou farbou a postupne pridávajte tmavšie tóny. Pri dennom líčení sa držte pri zemi, s neutrálnejšími tónmi.

Konečné detaily

Konečné dotyky, ako sú rúž, maskara a obočie, môžu výrazne ovplyvniť celkový výsledok. Pri aplikácii rúžu ho aplikujte rovnomerne na obe pery. Maskara by mala byť nanesená na vrch aj na dno rias, aby oči vypadali otvorenejšie. Na zvýraznenie a definovanie obočia použite obočie vo forme gélu alebo ceruzky.

Zhrnutie

Dosiahnutie profesionálnych výsledkov líčenia doma nemusí byť náročné. Potrebujete len správne produkty, nástroje a techniky – a samozrejme trochu trpezlivosti a praxe. Takže začnite dnes a uvidíte, ako vaše make-up zručnosti rýchlo porastú.

Autor: Blogerka XYZ

© 2022 Všetky práva vyhradené