V modernom svete kozmetiky sú krásne natočené a nadvihnuté riasy nevyhnutným prvkom dokonalého make-upu. Vďaka laminácii rias môže každá žena dosiahnuť efekt hustých, dlhých a krásne natočených mihalníc len za pár minút. Lifting a lamináciu mihalníc si môžete spraviť aj sama doma. Výber správnej súpravy na lamináciu rias však môže byť náročný, keďže na trhu máme široký výber produktov. Preto sme pre vás pripravili rebríček 6 najlepších súprav na lamináciu rias, aby ste mohli dosiahnuť profesionálne výsledky v pohodlí vášho domova.

Čo je to laminácia rias?

Laminácia rias vám skrášli mihalnice tak, že ich nadvihne a vďaka špeciálnym produktom budú riasy hrubšie a dlhšie. Proces je podobný trvalej, ale na rozdiel od tradičnej trvalej, lifting mihalníc neovplyvňuje ich štruktúru, a preto je táto metóda miernejšia a bezpečnejšia. Výsledkom sú krásne nadvihnuté, dlhšie a hustejšie mihalnice. Účinky laminácie rias vydržia až 8 týždňov.

Aké výsledky môžete dosiahnuť s lamináciou mihalníc?

Lifting a laminácia dokážu s vašim pohľadom urobiť zázraky. Tu sú niektoré z účinkov, ktoré môžete očakávať po liftingu a laminácii rias:

  •  Nadvihnuté mihalnice – oči budú pôsobiť otvorenejšie a výraznejšie. Mihalnice budú vyzerať dlhšie a viac definované,
  • Hustejšie a dlhšie riasy – vďaka špeciálnym prípravkom, ktoré sa počas liftingu a laminácie rias používajú, získavajú mihalnice objem a budú lepšie definované. Okrem toho, môže toto ošetrenie spôsobiť, že riasy budú vyzerať dlhšie, čo dodá vášmu celkovému vzhľadu šarm,
  • Prirodzený výsledok – výsledkom laminácie mihalníc sú prirodzené a zdravé riasy,
  • Odolnosť voči vlhkosti – riasy zostanú krásne nadvihnuté a definované aj po kontakte s vodou alebo kozmetikou,
  • Trvácnosť výsledku – výsledok laminácie mihalníc vydrží niekoľko týždňov.

Laminácia rias doma?

Lamináciu mihalníc si môžete spraviť aj doma, ak máte správnu súpravu na lifting a lamináciu. Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, je dôležité, aby ste si pred liftingom mihalníc pozorne prečítali návod na použitie a dodržiavali odporúčania výrobcu. Mnohé dostupné súpravy na lamináciu sú určené na domáce aj salónne použitie. Obsahujú všetky potrebné produkty a podrobný návod, aby ste hravo dosiahli želané výsledky.

na lifting a lamináciu. Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, je dôležité, aby ste si pred liftingom mihalníc pozorne prečítali návod na použitie a dodržiavali odporúčania výrobcu. Mnohé dostupné súpravy na lamináciu sú určené na domáce aj salónne použitie. Obsahujú všetky potrebné produkty a podrobný návod, aby ste hravo dosiahli želané výsledky.

Laminácia mihalníc doma – rebríček 6 najlepších súprav

Ktorá súprava na domáce použitie je najlepšia na lamináciu mihalníc? Ktoré produkty na lifting rias si vybrať? Náš rebríček obsahuje niekoľko zaujímavých návrhov, vhodných pre každú ženu, ktorá hľadá dobrú súpravu na lifting rias. Je to zoznam produktov, ktoré sa vyznačujú vynikajúcim zložením prípravkov, dosiahnutými výsledkami a pozitívnymi recenziami.

1. Súprava na lifting a lamináciu Nanolash Lash Lift Kit

Súprava na lifting a lamináciu mihalníc

Je to profesionálna súprava na domácu lamináciu mihalníc, ktorú ocení každá žena.
Súprava na lamináciu rias od Nanolash je skvelou voľbou – bez ohľadu na to, aké máte skúsenosti. Je to súprava od značky, ktorá sa špecializuje na produkty na mihalnice. Súprava na lifting rias od Nanolash poskytuje trvácny a viditeľný výsledok natočených a zdvihnutých mihalníc. Okrem toho ich tiež vyživuje a hydratuje.

Po laminácii rias s výrobkami tejto značky vám ohromujúci pohľad vydrží až 8 týždňov! Čo súprava od Nanolash obsahuje? Profesionálne produkty sú základom. Súprava Nanolash Lash Lift Kit obsahuje všetko, čo potrebujete na 10 laminácií rias doma. Obsahuje 10 vrecúšok aktivátora, 10 vrecúšok neutralizátora a 10 vrecúšok keratínového kondicionéra. Tieto prípravky obsahujú veľa výživných látok, ktoré sa dokonale postarajú o riasy. Súprava navyše obsahuje špeciálne lepidlo, 3 páry silikónových podložiek v rôznych veľkostiach, ako aj 3 hrebene na mihalnice.

Súprava od Nanolash sa tiež veľmi ľahko používa. Súprava sa dodáva s podrobnými pokynmi, ktoré vysvetľujú krok za krokom, ako si lamináciu spraviť. Okrem toho, Nanolash má dostupné videá online, takže ošetrenie by vám nemalo spôsobiť žiadne problémy. Je to jeden z najlepších produktov na trhu.

✅Obsahuje všetky potrebné produkty.
✅Veľmi kvalitné zloženie.
✅Jednoducho sa používa.
✅Vystačí na 10 laminácií mihalníc.
✅Výsledok vydrží až 8 týždňov.

❌Produkt je k dispozícii iba online a vo vybraných drogériách

Súpravu na lamináciu mihalníc od Nanolash si môžete objednať online na oficiálnej webovej stránke nanolash.sk a na rôznych marketplacoch, v renomovaných drogériách, kozmetických salónoch a u miestnych distribútorov.

Nanolash.sk

Kúpte teraz

Kaufland

Kúpte teraz

Allegro

Kúpte teraz

Notino

Kúpte teraz

2. Súprava na lifting a lamináciu Elleebana Lash Lift Kit

Kompletná a profesionálna súprava na zdvíhanie rias. Elleeebana Lash Lift je produkt, ktorý sa vyznačuje tým, že ho môžete použiť na veľmi veľa ošetrení. S touto súpravou si môžete urobiť 15 až 60 laminácií. Vydrží vám teda mnoho mesiacov. Predtým, ako sa rozhodnete si ju kúpiť, treba mať na pamäti, že počet možných použití doma bude bližšie k 15. Je to preto, ako je súprava navrhnutá.

Pri liftingu mihalníc doma si musíte otvoriť jeden z 15 párov vrecúšok. Každé balenie stačí na 4 použitia, ktoré sa však musia urobiť v krátkom čase. Preto je táto súprava najvýhodnejšia pre profesionálne kozmetičky, ktoré počas jedného dňa vybavia mnohé klientky.

Umožňuje vám spraviť si kompletný lifting a lamináciu mihalníc za necelých 20 minút. A výsledok? Nadvihnuté mihalnice, ktoré vyzerajú oveľa zdravšie a pomôže vám to zbaviť sa klieštikov na mihalnice. Hlavnou nevýhodou tejto súpravy je jej cena, ktorá je oveľa vyššia ako u konkurenčných produktoch.

✅Výsledok vydrží mnoho týždňov
✅Súprava obsahuje všetky potrebné produkty.
✅Celkom jednoduché použitie.
✅Výrobky vysokej kvality.

❌Veľmi vysoká cena.
❌Pri domácom použití je ťažké využiť všetky produkty.

Súpravu Elleebana Lash Lift Kit si môžete objednať online na webovej stránke značky a na marketplacoch.

3. Súprava na lifting a lamináciu Thuya

Táto súprava nie je len na riasy. Súprava od Thuya je 2 v 1, pretože ju môžete použiť aj na lifting a lamináciu obočia. S jej pomocou si môžete natočiť vaše prírodné riasy a zároveň si upravíte nepoddajné obočie. To všetko vďaka dobrému zloženiu permanentného gélu, ktorý obsahuje kyselinu tioglykolovú.

Okrem gélu súprava obsahuje neutralizátor a lepidlo. Výrobca tiež pridal jeden pár silikónových podložiek a drevenú aplikačnú tyčinku. Táto súprava vydrží naozaj dlho, pretože každý prípravok sa dodáva vo fľaške s objemom 15 mililitrov. Preto si s ňou môžete spraviť viacero ošetrení.

Nevýhodou ale je, že neobsahuje silikónové podložky vo veľkostiach S a L. Ak by ste ich potrebovali, musíte si ich kúpiť samostatne, čo bohužiaľ znamená nie veľmi žiaduce dodatočné náklady.

✅Možnosť spraviť si viacero ošetrení.
✅Môžete si spraviť lifting a lamináciu mihalníc aj obočia.

❌Balenie neobsahuje kondicionér.
❌Iba jeden pár podložiek vo veľkosti M.

Súpravu na lamináciu od Thuya si môžete objednať online na ich webovej stránke a na marketplacoch.

4. Súprava na lifting a lamináciu rias MIYA Lash Keratin Lash Lift Kit

Kompletná domáca súprava na lamináciu rias, ktorá poskytne až 6 týždňov trvalých výsledkov. Súprava Keratin Lash Lift Kit sa vyznačuje tým, že obsahuje veľa doplnkov. Je to preto, že okrem všetkých potrebných prípravkov výrobca pribalil aj kefky v rôznych verziách, tyčinku na lifting, ako aj očné vankúšiky a silikónové podložky.

Súprava na domáci lifting mihalníc od Miya je veľmi kompletný produkt, ktorý by mali hravo použiť aj úplný začiatočníci. Zároveň má trvácne výsledky. Po tomto ošetrení si budete môcť užiť vyživené a nadvihnuté mihalnice niekoľko týždňov. Výrobky sú navyše bohaté na keratín a ďalšie cenné látky.

✅Balenie obsahuje všetky potrebné produkty.
✅Výsledok vydrží 6 týždňov.

❌Prípravky sa dodávajú vo fľaštičkách, čo znamená, že by mohli stratiť svoje vlastnosti

Súpravu na lamináciu od MIYA si môžete objednať online na ich webovej stránke a na marketplacoch.

5. Súprava na lifting a lamináciu Fleeky Lashlift Kit

Súprava na domáci lifting rias, ktorá obsahuje iba vegánske produkty, ktoré neboli testované na zvieratách. Navyše, je to kompletný produkt, ktorý obsahuje všetky potrebné produkty a doplnky na lifting a lamináciu mihalníc, vrátane silikónových podložiek. Presnejšie, obsahuje dva páry – jeden vo veľkosti S, druhý vo veľkosti M. Súprava obsahuje prípravky na lifting a lamináciu, lepidlo, dve kefky, štyri tyčinky na aplikáciu produktov a dva hrebene.

Čo možno považovať za nevýhodu je, že obsah tejto súpravy stačí na iba 2 až 4 použitia. Preto to nie je dobrá voľba na dlhú dobu a budete si ju musieť skoro znova kúpiť. Pre ženy, ktorým záleží na tom, aby im súprava dlhšie vydržala, výrobca pripravil aj rozšírenú verziu, s ktorou si spravíte 5 až 10 ošetrení.

✅Základné výrobky sú zahrnuté v súprave.
✅Výsledok vydrží niekoľko týždňov.

❌Vystačí len na obmedzený počet použití.
❌Podložky len v 2 veľkostiach – S a M.

Súpravu na lamináciu Fleeky Lashlift Kit si môžete objednať online na ich webovej stránke a na marketplacoch.

6. Súprava na lifting a lamináciu od Zola

Inovatívny prístup k liftingu a laminácii mihalníc. Súprava Brow&Lash Reconstruction System je produkt, ktorý sa nepodobá na žiaden iný z tohto rebríčka. Je to preto, že v Zola sa rozhodli zaujať úplne iný prístup k domácemu liftingu a laminácii mihalníc. Sada neobsahuje žiadne doplnky, ako sú silikónové podložky, špeciálne aplikátory, kefky, hrebene alebo tyčinky. Namiesto toho, obsahuje iba 3 fľaštičky so špeciálnym zložením.

Každý prípravok sa používa na jeden z troch krokov liftingu a laminácie rias. Sú označené v poradí, v akom ich treba použiť. Prvý krok je Protein Strong Lifting. Cieľom tohto produktu je pripraviť mihalnice na lifting a natočenie. Preto obsahuje látky, ktoré rozpúšťajú keratínové väzby a otvoria vlasovú kutikulu.

Druhým krokom je Protein Fixer – obnovuje keratínové väzby a hlbšie vyživuje mihalnice. Tretím krokom je Protein Care. Umožní, aby si vaše riasy doplnili cenné výživné zložky. Jeho zloženie je navrhnuté tak, aby čo najviac hydratovalo riasy a aby ich pomohlo ozdraviť.

✅Možnosť spraviť si viacero laminácií
✅Výsledok vydrží niekoľko týždňov

❌Na lamináciu nepotrebujete žiadne príslušenstvo
❌Balenie neobsahuje silikónové podložky
❌Vysoká cena

Súpravu na lamináciu od Zola si môžete objednať online na ich webovej stránke a na marketplacoch.

Najlepšie súpravy na lifting mihalníc – zhrnutie rebríčka

Vybrať si tú správnu súpravu na lamináciu mihalníc doma môže byť rozhodujúce pre dosiahnutie veľkolepých výsledkov. Preto sa oplatí investovať do vysoko kvalitných produktov, ktoré zabezpečia nielen krásny vzhľad, ale aj zdravie a bezchybný stav vašich rias. Objavte tajomstvo krásnych a nadvihnutých rias.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *