GlySkinCare je americkou radou produktov pre starostlivosť o pleť, založenou na vedeckých riešeniach. Argánový suchý olej je intenzívnou hydratačnou kozmetikou na vlasy a telo. Čo môže ponúknuť Argan Dry Oil for Body & Hair? Čo je GlySkinCare za značku? Krátky opis tohto výrobku pre každodennú starostlivosť nájdete nižšie.

Zloženie Argan Dry Oil od GlySkinCare je založené hlavne na prírodnom argánovom oleji (Argania Spinosa Kernel Oil) a vitamínovom komplexe so zvýšenou dávkou vitamínu E (tocopheryl acetate). Okrem týchto, produkt obsahuje aj dodatočný prírodný olejový zmäkčovač (decyl oleate) a dimetikon – umelý silikónový olej. V zložení nájdeme aj chemické látky, ako cyclopentasiloxane alebo diisopropyl adipate. Zložky sú rôznorodé, ale účinné.

GlySkinCare Argan Dry Oil má hĺbkovo hydratačnú formulu, ktorá sa bez väčších problémov absorbuje do pokožky a vlasov hneď po aplikácii. Je to veľkou výhodou tohto oleja, pretože iné produkty z tejto kategórie zanechávajú mastnú vrstvu, ktorej sa ťažko zbavuje. GlySkinCare je delikátny a robí pleť hodvábne jemnú a vyživenú. Rovnako to platí aj pre vlasy, keď sa rozhodneme o nich starať s argánovým olejom, doteraz suché a poškodené pramene budú regenerované a budú mať zdravý lesk.

GlySkinCare Argan Dry Oil má podobu spreja, ktorého používanie nespôsobuje veľké problémy. Na telo a vlasy by sa mali naniesť 1-2 dávky argánového oleja. Olej od GlySkinCare sa môže aplikovať priamo na mokré alebo suché telo a vlasy. Argánový olej sa dá využiť aj ako skvelý masážny olej na telo. Pretože GlySkinCare zaručuje špeciálnu, odľahčenú olejovú formulu, ktorá nezaťažuje pleť a vlasy, môžeme ho používať bez obmedzení a bez toho, aby sme ho museli oplachovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *