Podkladová báza Infallible s dlhotrvácnym, 24-hodinovým efektom od L’Oreal Paris je prípravkom s formulou, ktorá dokonale splýva s pleťou. Ženy ju oceňujú a zbožňujú, a preto stále viac naberá na popularite. V ponuke nájdeme aj jej dvojča s výrazným matným efektom, Infallible 24h Matte. Avšak, teraz budeme hovoriť o dlhotrvácnej podkladovej báze Infallible v základnej verzii.

Infallible v každej situácii

Samotný názov hovorí za všetko, je to podkladová vrstva, na ktorú sa môžete spoľahnúť, a práve to môžete očakávať od tohto produktu od L’Oreal Paris. Je charakterizovaná ako dlhotrvácna podkladová vrstva, čo bez výnimiek súhlasí s make-upom. Infallible 24h je celodennou efektnosťou a pohodlím. Podkladová váza má sedem odtieňov, ktoré splývajú s pleťou a dodávajú jej prirodzený efekt. Každá žena si nájde pre seba odtieň.

Komplexné pôsobenie Infallible 24h od L’Oreal Paris je hlavne spoľahlivé počas celého dňa. Kozmetika dokonale ladí s pleťou a prekrýva nedokonalosti, ale pleť aj vyživuje. Jej charakteristickou črtou je odolnosť voči otieraniu, ale aj lesknutiu, efektu masky a vysušovaniu.

Inovatívne ingrediencie

Dlhotrvácna podkladová báza od L’Oreal Paris je produkt s technológiou Co-Resistum (zapadajúcou, pružnou a efektne prekrývajúcou štruktúrou) určenou pre všetky typy pleti. Obsahuje komplex aktívnych látok ako kyselinu hyalurónovú, ktorá je značne hydratujúca, a aj intenzívne farebné pigmenty pre dokonalé krytie nedokonalostí a pigmentových škvŕn. Formula bola obohatená o magnézium a vitamín C.

Technológia Co-Resistum umožňuje, aby Infallible 24h prekrýval pokožku neviditeľnou a odolnou sieťkou. Formula bola navrhnutá špecialistami tak, aby zjednocovala pleť, perfektne kryla, dodávala tvári prirodzenú sviežosť, odstraňovala mdlosť, zmatňovala časti, ktoré sa zvyknú lesknúť a chránila pred škodlivým UV žiarením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *