Lancome predstavil svoj návrh na líčenie pre nadchádzajúcu sezónu. Jarná kolekcia od Lancome 2016 je zameraná na pastelové odtiene kozmetiky v rade My Parisian. Čo môžeme nájsť pri kozmetike z tejto kolekcie? Lancome ponúka dve varianty – paletu očných tieňov a červene v kovových baleniach s obrázkami v jemnom parížskom štýle.

Lancome na jar 2016

Milé kovové balenia v sebe ukrývajú kozmetiku pre jarné líčenie. Inšpiráciou pre Lancome sa stali jarné slnečné lúče, čerstvý jemný vánok a samozrejme šťastie, ktoré cítite v srdci počas teplých jarných dní. Jarné líčenie s My Parisian od Lancome má za úlohu odrážať jarnú náladu, detskú radosť, jasné a živé farby.

My Parisian Pastely – očné tiene

Paleta pastelových očných tieňov od Lancome na jar 2016 má kovové balenie, ktoré pripomína škatuľku od pasteliek. Deväť nádherných odtieňov je uložených v malých kockových políčkach so samostatnými vekami, ktoré sú voľne uložené v balení. Vďaka tomu môžete vybrať jednotlivé odtiene z balenia a začať sa hrať so zmesou jarných farieb mimo boxu. Čo je zaujímavé, pastelové očné tiene My Parisian sa dajú použiť nie len na viečka, ale aj na líca ako zvýrazňovač. V palete je deväť veľmi trblietavých, šťavnatých, jarných farieb (medzi nimi zlatý, ružový, béžový a fialový odtieň). Nie sú to vysoko pigmentované tiene, skôr vám dodajú trblietavú farbu než prekrytie. Pastely My Parisian od Lancome sú mierne vlhké na dotyk.

My Parisian Krémová červeň – červeň na líca

Červeň z jarnej kolekcie Lancome má tiež krémovú formulu. Je dostupná v niekoľkých odtieňoch a je uložená v malom, okrúhlom balení, vyrobenom z kovu. Rozkošná červeň má matný vzhľad (môže sa zvýrazniť s očným tieňom). Krémová červeň My Parisian poskytuje prirodzený efekt dievčenského začervenania sa, ľahko sa nanáša prstami a bez problému sa rozotiera. V prípade červene, tá sa dá používať aj na iné miesta ako sú líca, napr. ako zvýrazňovač na pery alebo ako ružový očný tieň.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *