Lancome stavilo na odvážne líčenie. Paleta Audacity in Paris vám vytvorí make-up na každú príležitosť. Obsahuje 16 odtieňov, dlhé zrkadlo a aplikátor s dvoma kefkami. Očné tiene Audacity in Paris vám dodajú metalický, matný a trblietavý finiš. V palete nájdete sivé, hnedé, ružové, fialové a béžové odtiene. Rozhodne sa budú hodiť ku každému typu pokožky alebo farbe očí a vlasov. A ako si vybrať ten správny? Na zadnej strane obalu nájdete názvy všetkých odtieňov spolu s ich umiestnením v palete. Ba čo viac, výrobca na svojej stránke predstavil líčenie žien z celého sveta.

Ako používať paletu Audacity in Paris od Lancome pre vytvorenie nádherného a dlhotrvácneho očného líčenia? Prvým krokom je aplikácia bázy pod očné tiene, ktorá by mala ladiť s vašou pleťou a podkladovou bázou. Pomocou kefky z palety nanesieme zvolenú farbu kozmetiky. Môžeme to urobiť jednou z dvoch metód. Pomocou suchej kefky dosiahneme svetlý efekt, ktorý môžeme navrstviť každou pridanou vrstvou. S mokrou kefkou vytvoríme intenzívny, okúzľujúci štýl. Ak chcete viac definície, môžete na viečko naniesť očnú linku alebo ceruzku v tmavých odtieňoch. Očná linka by sa mala aplikovať hneď pred alebo po aplikácii očného tieňa a jej okraje by sa mali dobre rozmazať. Potom naneste vrstvu maskary.

Audacity in Paris od Lancome sú efektné, nemajú žiadne následky a nezbierajú sa v očnej jamke. Obsahujú minerálne zložky, takže ich môžu používať aj ľudia s citlivou pleťou alebo kontaktnými šošovkami. Nemali by spôsobovať podráždenie, akné ani vysušovať. Môžu byť skvelým darčekom na Valentína.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *