Túžite obrátiť vašu starostlivosť o pleť naruby, ale nemáte potuchy, ako to urobiť? Využite silu vitamínu C v novom sére na tvár od Nanoilu. Používajte ho každý deň a oživte žiarivosť pleti, jej hebkosť a farbu. Znovu objavte krásu vašej pokožky!

Vaša pleť je žijúci orgán. Preto musíte svoju dennú starostlivosť prispôsobiť meniacim sa potrebám pokožky. Ak máte pocit, že je nutné urobiť nejaké zmeny, je to pravdepodobne preto, lebo vaša pleť vám dáva indície. Tmavé fľaky, jemné línie alebo matná pleť musí byť pre vás signálom, aby ste s tým niečo urobili a vyriešili nedostatok vitamínu C vo vašej dennej starostlivosti o pleť.

Vitamín C v starostlivosti o pleť

Spomedzi stoviek ingrediencií, ktoré pokožka potrebuje, vitamín C alebo kyselina askorbová je must-have. Nesprávne si myslíme, že je to výlučne liek na prechladnutie alebo na podporu imunity. Vitamín C je však nevyhnutný na udržiavanie vitality pleti a jej krásneho vzhľadu.

Pleťové produkty s vitamínom C sú dôvodom úžasnej, mladistvej pleti získanej bez námahy. Kyselina askorbová je známa svojimi rozjasňujúcimi účinkami, preto dokáže odstrániť nevzhľadné fľaky, napr. po nadmernom slnení. Na druhej strane chráni a vyživuje pokožku pomocou ingrediencií nevyhnutných pre prirodzenú opravu.

Tu vyvstáva otázka. Ktoré produkty s vitamínom C si vybrať, aby sme využili na 100% jej možnosti?

sérum na tvár s vitamínom C Nanoil

Sérum na tvár s vitamínom C

Sérum na tvár je odpoveďou – vysokokoncentrované zložené, ktoré napĺňa potreby našej pleti lepšie ako hydratačný krém. Je skvelé, že dobré sérum na tvár funguje hlboko vnútri pokožky, zlepšuje jej stav a má dlhotrvajúce účinky.

Ak je sérum bohaté na vitamín C, môžete si byť istí, že vaša pleť bude stále vyzerať mlado. Takýto produkt sa stará o pokožku zvnútra, zlepšuje jej opravu a chráni napr. pred voľnými radikálmi. Medzi najväčšie benefity patrí:

  • zmiernené pigmentové škvrny.
  • zintenzívnená oprava pleti a omladenie.
  • prirodzená žiarivosť.
  • zjemnené mierne vrásky.
  • hodvábna pokožka.

Najlepšia voľba: Nanoil Vit. C Face Serum

Pri výbere séra na tvár s kyselinou askorbovou musíte mať na pamäti, že na kvalite záleží. Nie každý vitamín C je rovnako stabilný, efektívny a silný. Tým, že si vyberiete Nanoil Serum, môžete si byť absolútne istí, že je to najlepšie riešenie pre vašu pleť – prírodné a účinné.

Vďaka čomu je Nanoil sérum s vitamínom C – a tri ďalšie séra od tejto značky – top produktami, ktoré si zvolí tisícka zákazníkov na celom svete, vrátane profesionálov?

Perfektná receptúra na báze vitamínu C hraje prvé husle. Nie je to akýkoľvek vitamín – Nanoil obsahuje pokrokovú, najstabilnejšiu formu vitamínu C, ktorá si uchováva všetky vlastnosti a nestratí ich predtým, ako sa dostane do pokožky. Je skombinovaná s extraktom z koreňa Punarnavy – rastliny, ktorá má antiageingové a upokojujúce účinky. Toto duo bude milovať akýkoľvek typ pokožky – či už je mladá alebo stará, problematická alebo bezproblémová.

Nanoil Vit. C Face Serum je prevratný produkt, aspoň čo sa týka kozmetiky s obsahom vitamínov. Jeho zloženie je jednoduché a bez parabénov alebo umelých látok, prírodné a vhodné pre vegánov.

Je potrebné zdôrazniť, že je to ľahké sérum najlepšie spĺňajúce potreby pokožky. Pokožku nezaťažuje, ani nezanecháva lepkavý pocit, plus funguje pri každodennej starostlivosti – bez ohľadu na to, či sa rozhodnete ho používať ráno pod make-up alebo večer pred spaním. Je to vaša šanca, ako si vychutnať starostlivosť pleti šitú vám na mieru s obsahom základného vitamínu C. Kyselina askorbová, vďaka ktorej robí Nanoil Vit. C Face Serum zázraky, prináša každý deň pokožke krásu.

Viac info o tomto sére a iných kozmetických produktoch od Nanoili môžete nájsť tu www.nanoil.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *