Podľa posledných prieskumov sa problémy s podráždenou pokožkou týkajú takmer každej ženy. Tento bežný kožný problém najčastejšie trápi  – podľa všetkého – ženy s citlivou a zrelou pleťou.

Našťastie, teraz je boj so začervenaním, popraskanými cievkami a pálivou pokožkou jednoduchší ako kedykoľvek predtým. Je potrebné používať len ten správny pleťový produkt. Ako ho nájdete? Vyskúšajte overené riešenia, ako je Nanoil Anti-redness Face Serum, ktoré podľa všetkého prináša podráždenej pokožke úľavu najrýchlejšie.

Čo je spúšťačom podráždenej pokožky?

Bohužiaľ, je viacero dôvodov, kvôli ktorým vzniká tento kožný problém. Medzi najčastejšie patrí:

  • žiadna ochrana pred slnkom
  • dráždivé kozmetické ingrediencie
  • nešetrné čistiace prostriedky na tvár
  • nedostatok vitamínov a minerálov
  • nadmerné používanie peelingov
  • mestské znečistenie

Keď sa objaví podráždenie, je dosť náročné si s ním poradiť a zbaviť sa ho. Po rozume nám chodí len jedna myšlienka: Ako zmierniť tento pálivý pocit? Samozrejme, že najjednoduchšie by bolo eliminovať kontakt s dráždivou látkou. Avšak niekedy je naozaj ťažké také látky odstrániť, najmä keď podráždenie pokožky spôsobuje viacero faktorov. A práve tu sa hodí používať Nanoil Anti-redness Face Serum.

Čo robí Nanoil Anti-redness Face Serum?

V prvom rade je najdôležitejšie, že Nanoil Anti-redness Face Serum prináša okamžitú úľavu pokožke, ktorá páli a je začervenaná.

Produkt však samozrejme ponúka viac. Po tom, čo sérum prenikne epidermou, tak sa zameriava na opravu a posilnenie kapilár. Navyše sérum znižuje citlivosť pokožky voči dráždivým látkam a agresívnym vonkajším faktorom, ako je UV žiarenie a studené počasie. Ďalšou výhodou Nanoil séra na tvár je to, že dodáva pokožke hydratáciu a živiny. Ďalším obrovským plusom pravidelnej aplikácie Nanoil séra na tvár je zlepšenie stavu pleti. V neposlednom rade sérum vďaka obsahu rastlinného antioxidantu udržiava pokožku pevnú a pružnú.

Jednoduchá aplikácia pre ohurujúce výsledky

Sérum môžete aplikovať kedykoľvek počas dňa. To znamená, že ho môžete používať ráno, poobede alebo pred spaním. Ale uvedomte si, že počas noci – keď spíte – v pokožke prebiehajú samoregeneračné procesy, čo znamená, že vie získať z prijatých živín najviac. Ak používate Nanoil Anti-redness Face Serum radšej ráno, môžete si byť istí, že vaša pokožka bude hladšia a krajšia. Dobrou správou je, že ho môžete naniesť aj pod make-up. Sérum je možné používať aj dvakrát denne, nie je k tomu kontraindikácia.

Aby ste uľahčili prechod produktu cez epidermu do hlbších vrstiev kože, tak si vždy pred ošetrením perfektne vyčistite pokožku. Na jednu aplikáciu vám stačia maximálne tri alebo štyri kvapky séra. Keď sa sérum do pokožky úplne vstrebe, čo môže trvať chvíľku, aplikujte si svoj obľúbený krém na tvár. Odporúča sa naniesť sérum aj na krk a hruď, aby bola pokožka rovnomerne ošetrená.

Nanoil najlepšie sérum na tvár proti začervenaniu recenzie

3 info o Nanoil Anti-Redness Face Serum

INFO Č. 1

Ako aj ostatné séra od Nanoilu – je ich dokopy až 6! – tak aj sérum určené na citlivú a začervenanú pokožku je dostupné v 50 ml fľaške vyrobenej z tmavého skla.

INFO Č. 2

Nanoil Anti-redness Face Serum je cruelty free a vegánsky produkt.

INFO Č. 3

Sérum si môžete objednať priamo na oficiálnej webovej stránke Nanoilu. Navštívte www.nanoil.sk a zaobstarajte si svoju vlastnú fľašku plnú jedinečného upokojujúceho elixíru, ktorý vykúzlil Nanoil.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *