Už vás nebaví nepraktický alobal, ktorý poškodzuje vlasy vašich klientov? Môžete sa s ním konečne rozlúčiť! Maltská značka ColorCuts uviedla na kadernícky trh inovatívne termálne pásiky na viacrozmerné farbenie. Pomáhajú vytvárať jedinečné a trendy účesy na hlavách vašich klientov.

Highlighting Foam Strips sú jedinečné kadernícke produkty, ktoré zvýšia efektivitu vášho kaderníctva a minimalizujú riziko poškodenia vlasov. Sú vyrobené z biologicky rozložiteľného materiálu, ktorý je z 80% recyklovaný. Prúžky sa dajú opakovane použiť. Prúžky majú rozmery 10×30,5 cm,ktoré si môžete nastrihať aj podľa potreby a vydržia minimálne 3 použitia.

Flexibilný a ľahký materiál sa prispôsobí vlasom a pri kontakte s farbiacimi produktmi získa priľnavosť. Prúžky sa z vlasov neskĺznu, čo zlepšuje proces farbenia. Je to mimoriadne pohodlné pre klientov, ktorí musia v kaderníckom kresle presedieť celé hodiny. ColorCuts dokáže skrátiť čas farbenia až o polovicu. Prúžky sú mäkké, jemné a nepoškodzujú pokožku hlavy. Polopriesvitná vrstva zaisťuje plnú kontrolu pri farbení.

Termálne pásiky ColorCuts – novinka vo vašom salóne

Pásy z penového polystyrénu udržujú optimálnu teplotu bez prehrievania vlasov. Pre maximálne pohodlie zostávajú chladné na dotyk. Neobsahujú lepidlo, ale pri kontakte s vlhkosťou z farbiacich produktov poskutujú silnú priľnavosť.

Po nanesení farby na vlasy prehnite prúžok na polovicu a obe polovice sa k sebe prilepia a zostanú na jednom mieste počas celého procesu farbenia. Pružné a mäkké penové prúžky môžu zefektívniť prácu vášho tímu. Prúžky sa dodávajú v praktickej škatuľke, takže môžete každý pásik jednoducho vybrať a umiestniť ho do vlasov.

Zaveďte tento pútavý produkt do svojho salónu a poskytnite rýchle a efektívne farbenie čím zapôsobíte na svojich klientov.

Jedinečné Highlighting Foam Strips

Pásiky sú vyrobené z biodegradovateľného materiálu, ktorý kombinuje výnimočnú technológiu s ekologickou šetrnosťou. Opätovne použiteľné biodegradovateľné prúžky je možné oprať v práčke, je možné ich opakovane použiť a nestrácajú svoje vlastnosti a ani špičkovú kvalitu.

Rôzne farby pásikov uľahčujú nanášanie rôznych odtieňov farieb. Keď používate pri farbení viac odtieňov farby, rôznofarebnosť pásikov zabezpečí, že si nepomýlite predtým aplikované farby a môžete ich ľubovoľne upravovať. Penové pásiky minimalizujú riziko poškodenia, pretože zabezpečujú cirkuláciu vzduchu medzi vrstvami. Mäkké prúžky z tepelnej peny sú vhodné pre všetky techniky farbenia, takže môžete jednoducho vykonávať podmanivý balayage, ombre, sombre, melíry alebo čoraz obľúbenejšie flamboyage.

Jedno balenie obsahuje 200 pásikov, čo vystačí až na 800 aplikácií. Jedinečné prúžky z tepelnej peny poskytujú vášmu salónu mimoriadny komfort a prestíž a umožnia vám prijať viac klientov počas dňa.

Tepelný polystyrén je revolúciou vo vašom kaderníckom salóne. Táto pútavá a praktická vychytávka poskytuje maximálnu slobodu a kontrolu pri farbení a umožňuje vám dosiahnuť veľkolepé, viacvrstvové účesy.