Sen o hustých a dlhých riasach je často nedosiahnuteľný. Mnohé ženy nechcú strácať čas zdĺhavým make-upom očí, ktorý aj napriek ich úsiliu nevyzerá uspokojivo. A preto by ste sa mali dozvedieť viac o Nanolash Lash Lift Kit. Budete si môcť zmeniť vzhľad očí bez toho, aby ste vyšli z domu.

Čo je to Nanolash Lash Lift Kit?

Semi-permanentné predlžovanie rias nie je vhodným riešením pre každú ženu. Riasy sú často po permanentných metódach úpravy rias slabšie a kratšie. Podobne, každodenný make-up mihalníc a používanie klieštikov na riasy zaberie veľa času. Súprava Nanolash Lash Lift Kit na domácu lamináciu rias je inovatívne riešenie.

Čo je to za produkt? Najjednoduchší spôsob, ako to vysvetliť, je povedať, že je to súprava špičkovej kvality, ktorá bola vytvorená pre profesionálne kozmetičky, ale aj pre bežné ženy. Balenie obsahuje:

  • prípravky na lifting a lamináciu: Lift – Step 1, Fix – Step 2, Keratin Booster – Step 3;
  • Lift Lash Glue – 5-mililitrové lepidlo na pripevnenie silikónových podložiek;
  • Silikónové podložky – sada obsahuje 3 páry vo veľkostiach S až L;
  • iné doplnky na vykonanie ošetrenia.

Domáci lifting mihalníc so súpravou od Nanolash je mimoriadne jednoduchý a dosiahnete výborné výsledky. Ak si chcete tieto tvrdenia overiť, prečítajte si online recenzie od našich zákazníkov. Sú len pozitívne.

Súprava na lifting a lamináciu mihalníc od Nanolash

Ako používať Nanolash Lash Lift Kit?

Súprava na lifting a lamináciu mihalníc od Nanolash by pri používaní nemala spôsobovať žiadne väčšie problémy. Zvládnete to, aj ak nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s lamináciou mihalníc doma. Zapamätajte si, že si riasy pred ošetrením musíte správne pripraviť. Musia byť dôkladne vyčistené a vysušené.

Potom si pribaleným lepidlom pripevnite zvolenú veľkosť podložiek a začnite nanášať prípravky na lamináciu. Sú očíslované a musíte dodržiavať toto poradie. Treba si zapamätať, že:

  • každý produkt by sa mal naniesť asi 1 milimeter od línie rias, pričom riasy by sa mali vyčesať pomocou aplikátora smerom nahor;
  • každý prípravok by sa mal nechať pôsobiť na riasach asi 7-10 minút;
  • pred nanesením ďalšieho produktu najprv odstráňte ten predchádzajúci.

Nakoniec stačí jemne odstrániť podložky a môžete si vychutnať ten veľkolepý efekt. Podľa sľubov výrobcu, mal by vydržať až 8 týždňov. Veľa však závisí od pôvodného stavu vašich mihalníc. Výsledok je však viditeľný už po prvom použití.

Ako používať Nanolash Lash Lift Kit

Pre koho môže byť súprava Nanolash Lash Lift Kit užitočná?

Môže sa zdať, že laminácia mihalníc je určená len pre profesionálne vizážistky. Značka Nanolash však ženy opäť prekvapila! Táto súprava na lifting a lamináciu mihalníc je navrhnutá pre každého.

Dámy, ktoré majú tenké a nezvládnuteľné riasy z nej môžu mať najväčší úžitok. Funguje rovnako dobre na fádne riasy, ktorým chýba objem. Prípravky na lifting mihalníc zo súpravy Nanolash sú vyrobené z prírodných zložiek, ktoré hĺbkovo regenerujú mihalnice.

Kombinácia starostlivosti o riasy a laminácie by mala priniesť tie najlepšie výsledky. Nanolash Lash Lift Kit je skvelý a prospešný produkt. Vyčarí vám nielen dlhšie, hustejšie a natočené riasy, ale tiež ich regeneruje.

Laminácia mihalníc doma s Nanolash – zhrnutie

Sen o krásnych riasach, ktoré zdôrazňujú vaše oči, sa stáva skutočnosťou. Nanolash Lash Lift Kit je riešením pre každú ženu. Stačí niekoľko krokov a môžete si spraviť úplne neinvazívne ošetrenie rias, ktoré dokáže na 100% zmeniť váš vzhľad očí.

Toto riešenie je nielen rýchle, ale aj šetrné. Sada obsahuje 10 vrecúšok s produktmi, s ktorými si spravíte až 10 laminácií rias. Vyskúšajte to sama a konečne si doprajte dlhé a husté riasy bez falošných rias.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *