Je prekvapujúce, že v časoch, keď sú dostupné toľké úžasné produkty na líčenie obočia, najpopulárnejším spôsobom jeho úpravy je metóda, ktorá používa… mydlo! Mydlo prináša unikátny, nezabudnuteľný efekt krásneho a precízne upraveného obočia! Ak nasledujete najnovšie trendy líčenia, určite by ste mali vyskúšať Nanobrow Eyebrow Styling Soap – je to fantastické mydlo na obočie, ktoré si uchvátilo srdcia našich kolegov!

Tradičné mydlá na obočie: Prečo nefungujú?

Spočiatku bolo bežné používať „obyčajné“ mydlá na báze glycerínu na líčenie obočia. Ale nie sú veľmi pohodlné alebo jednoduché na použitie: treba ich miešať s vodou, a zakaždým má teda zmes inú konzistenciu – častokrát buď príliš tekutú alebo príliš hustú. Ale hlavne, nefungujú dobre s inými tónovanými produktmi na líčenie obočia. Preto boli vytvorené špeciálne mydlá priamo určené na líčenie obočia – Nanobrow Eyebrow Styling Soap je jedným z nich.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Viac informácií môžete nájsť na oficiálnej webovej stránke nanobrow.sk

Mydlo Nanobrow Eyebrow Styling Soap – obľúbené mydlo na obočie profesionálov

Čo takto mydlo na obočie, ktoré netreba miešať s vodou a je pripravené na použitie rovno z nádoby? Presne také je Nanobrow Eyebrow Styling Soap! Unikátne, jemné, vegánske mydlo okamžite skrotí aj veľmi nepoddajné a nespolupracujúce obočie a zafixuje ho na celý deň! Jeho priehľadné zloženie s gélovou konzistenciou ladí s každou farbou pokožky a obočia a umožní vám dosiahnuť efekt plnšieho obočia. Mydlo udrží chĺpky na mieste po celý deň bez toho aby bola vaša pokožka príliš napnutá. Ďalšou výhodou produktu je extrémne jednoduché a pohodlné použitie: mydlo netreba kombinovať s vodou a môžete ho používať samostatne alebo v kombinácii s inými tónovanými líčidlami, ako sú ceruzky, púdre a krémy. Všetky tieto produkty si môžete zakúpiť na webovej stránke Nanobrow: www.nanobrow.sk.

Nanobrow Milo Za Oblikovanje Obrvi

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – mydlové obočie hotové za okamih. Postup

Je to také jednoduché! Keďže mydlo funguje bez vody, úprava je veľmi ľahká!

Jednoducho…

1. Otvorte nádobu s mydlom.

2. Naberte malé množstvo Nanobrow Eyebrow Styling Soap na kefku.

3. Upravte si obočie tak, ako si želáte: teraz je trendy si ho vyčesať smerom nahor.

Obočie upravené pomocou Nanobrow Eyebrow Styling Soap je elegantné a vyzerá bezchybne! Akonáhle mydlo uschne, zafixuje obočie a zvýši jeho objem. Tento produkt je veľmi efektívny a bude trvať veľa mesiacov, kým ho spotrebujete. Uzavretú nádobu si môžete zabaliť na cesty, takže si môžete vychutnať efekt mydlového obočia všade, kam idete. Na toto ste čakali!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)